Kosten en risico’s minimaliseren.

Voor het beheer en onderhoud van de infrastructuur is actuele en nauwkeurige informatie over de assets belangrijk. Met het ArcGIS-platform kunt u de locatiegegevens en eigenschappen van de assets vastleggen en beheren in een digitaal model. Zo kunt u de kosten van uw assets over de gehele levensduur minimaliseren, zonder ongewenste risico’s. Lees meer over assetmanagement.

Voordelen

Actualiteit

Beschik altijd en overal over de actuele gegevens van uw assets, zodat u beter onderbouwde beslissingen kunt nemen.

Kostenbesparing

Pas uw planning aan op basis van de locaties van de verschillende assets en verlaag zo de kosten van beheer en onderhoud.

Nauwkeurigheid

Met het ArcGIS-platform kunt u informatie over uw assets nauwkeurig in een overzicht bekijken.

Oplossingen

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online