Verschillende databronnen integreren.

De omgevingswet vereist integraal beleid. Bijvoorbeeld in ruimtelijke ordening, milieu en mobiliteit. Hiervoor moet u in staat zijn om vele databronnen te combineren, analyseren, visualiseren en evalueren. Vanwege politieke veranderingen moet de informatievoorziening flexibel zijn. U kunt met het ArcGIS-platform de locatie als sleutel tussen de databronnen gebruiken. Door deze te combineren kunt u toegespitste informatieproducten maken voor elke doelgroep.

Voordelen

Doelmatigheid

Maak doelmatig beslissingen met de informatie die u verkrijgt via het ArcGIS-platform.

Relaties

Leg met het ArcGIS-platform relaties tussen de informatie uit verschillende databronnen om een integraal beeld te krijgen van de situatie.

Visualiseer

Met het ArcGIS-platform visualiseert u verschillende databronnen op een interactieve kaart via een locatie.

Oplossingen

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS Content

Met aanvullende kaartlagen kun u meer betekenis geven aan uw data. ArcGIS Content wordt samengesteld uit de best beschikbare bronnen, waaronder van partners, open data en Esri Nederland. U kunt ArcGIS Content als webservices of on-premises gebruiken.

Lees meer over ArcGIS Content