Overal en altijd de juiste informatie.

Een medewerker heeft up-to-date informatie nodig om zijn werk efficiënt uit te voeren - zowel binnen als buiten. Met ArcGIS kunt u op verschillende devices en ook zonder internetverbinding werken. Door daarnaast workflows in te richten kunt u de benodigde informatie automatisch en direct bij de juiste gebruiker (of inspecteur) terecht laten komen. Zo komt informatie van buiten eenvoudig beschikbaar in bedrijfssystemen worden toegevoegd: een medewerker op kantoor heeft dan meteen de juiste informatie.

Voordelen

Delen

Deel informatie door middel van het ArcGIS-platform met alle medewerkers en voeg de informatie toe aan uw bedrijfssystemen.

Offline

Met het ArcGIS-platform kunt u uw informatie ook offline verwerken en later met een internetverbinding synchroniseren.

Visualiseer

Geef iedereen de informatie die hij of zij nodig heeft om het werk goed uit te kunnen voeren. Of dit nu op kantoor is of onderweg.

Oplossingen

Collector for ArcGIS

Door kaarten voor uw personeel in het veld beschikbaar te stellen via de app Collector for ArcGIS verbetert u de efficiëntie van werkprocessen en de nauwkeurigheid van uw gegevens.

Lees meer over Collector for ArcGIS

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform