Innovatie voor betere resultaten.

Ministeries worden opgeroepen om transparante verantwoording af te leggen. Om dit te bereiken is het belangrijk om uw medewerkers de juiste tools te geven voor analyses en het delen van gegevens. Alleen dan kan er efficiënt worden samengewerkt. Innovatieve ArcGIS-oplossingen kunnen u helpen om uw processen te verbeteren en de beste service te leveren aan burgers en bedrijven.

Voordelen

Innovatie

Stimuleer innovatie. GIS geeft medewerkers de tools die ze nodig hebben om nieuwe oplossingen te genereren.

Samenwerking

Deel uw informatie over doelen, prestatie en service met de burgers.

Transparantie

Door uw gegevens te ontgrendelen, kunnen burgers deze gebruiken als aanvulling op uw werk, zodat u hun behoeften beter leert begrijpen.

Oplossingen

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS Open Data

Met ArcGIS Open Data kunt u een publieke pagina creëren om snel en eenvoudig uw open data te delen. ArcGIS Open Data is een door Esri gehoste en beheerde oplossing, opgenomen in ArcGIS Online.

Lees meer over ArcGIS Open Data

ArcGIS Apps

ArcGIS bevat apps waarmee u meteen aan de slag kunt. Met apps zet u in het veld informatie op de kaart en deelt u dit binnen de organisatie of met de buitenwereld. Sommige apps voegen een kaart toe aan uw bedrijfssystemen.

Lees meer over de apps