Goede afstemming met betrokkenen.

Voor het uitwerken van de doelstellingen op het gebied van beheer en ontwikkeling, maken natuur- en landschapsbeheerders samen met de provincie natuurdoeltypen- en ambitiekaarten. Dit is een proces dat goede afstemming vraagt tussen u en andere betrokkenen. Om de natuurdoelen te monitoren wordt het ArcGIS-platform steeds meer ingezet. Het platform biedt ook mobiele apps waar uw medewerkers of vrijwilligers flora- en faunawaarnemingen in het veld meteen mee kunnen opslaan in de centrale geodatabase.

"ArcGIS biedt één systeem voor het doen van veldinventarisaties en het in kaart te brengen van de inventarisaties. Wij geven onze vrijwilligers daarom een ArcGIS-app in handen."

André Kaper, GIS-coördinator, Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Voordelen

Beheer

Met ArcGIS kunnen geografische beheerobjecten worden getekend en beheerd.

Content

Binnen het ArcGIS-platform kunt u diverse kaartlagen opvragen. Deze lagen kunnen op elk type device worden gebruikt.

Gemak

Met het ArcGIS-platform zijn apps op een eenvoudige en snelle manier te configureren voor uiteenlopende toepassingen, van monitoring en beheer tot recreatie.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS Content

Met aanvullende kaartlagen kun u meer betekenis geven aan uw data. ArcGIS Content wordt samengesteld uit de best beschikbare bronnen, waaronder van partners, open data en Esri Nederland. U kunt ArcGIS Content als webservices of on-premises gebruiken.

Lees meer over ArcGIS Content