Kaarten in de communicatie.

In brochures, mobiele apps en op websites gebruikt u veel kaartmateriaal. Uw communicatieafdeling kan via het ArcGIS-platform exact dezelfde actuele basiskaarten opvragen die u als beheerder ook gebruikt. Met uitgebreide opmaakmogelijkheden en templates voor StoryMaps en apps kunt u uw kaarten op een aantrekkelijke manier communiceren naar het publiek. Dit kan via een standaard configuratie zonder programmeren. Voorbeeld van StoryMaps die u kunt maken zijn StoryMaps met natuurontwikkeling in de tijd van een gebied, bepaalde wandelroutes of excursies of bezienswaardigheden voorzien van tekst en foto’s.

"Door de communicatie-afdeling te betrekken kunnen we ons verhaal aan een breed publiek vertellen met kaarten en StoryMaps."

Ludo Nijsten, Adviseur Geografie, WNF

Voordelen

Communicatie

Met een ruime keuze in StoryMaps-templates kunt u moderne webapplicaties configureren voor elk type device.

Content

Het ArcGIS-platform biedt via de cloud een grote hoeveelheid basiskaarten en open data.

Deel

Maak met het ArcGIS-platform apps voor elk type device om informatie te delen.

Oplossingen

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS Maps for Office

ArcGIS Maps for Office voegt een nieuwe analytische dimensie toe aan Microsoft Office. Met deze eenvoudig te installeren add-in kunt u snel interactieve kaarten maken van uw Excel-gegevens. Dit kan u helpen om nieuwe inzichten te krijgen en beslissingen te nemen.

Lees meer over ArcGIS Maps for Office

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS

ArcGIS Content

Met aanvullende kaartlagen kun u meer betekenis geven aan uw data. ArcGIS Content wordt samengesteld uit de best beschikbare bronnen, waaronder van partners, open data en Esri Nederland. U kunt ArcGIS Content als webservices of on-premises gebruiken.

Lees meer over ArcGIS Content