Efficient terreinbeheer.

Natuurorganisaties willen hun beheeractiviteiten vastleggen en communiceren naar hun mensen in het veld. Hier heeft u als terreinbeheerder onder meer goede tekentools voor nodig, naast actuele en gedetailleerde kaartondergronden zoals luchtfoto’s en topografische basiskaarten. De kaarten kunt via een samenwerkingsportaal delen met anderen en u kunt ze via apps mee naar buiten nemen - ook zonder verbinding.

"Met de mobiele apps van ArcGIS hebben onze rayonbeheerders altijd actuele kaartgegevens bij zich"

Uko Vegter, Hoofd Natuur en Landschap, Stichting Het Drentse Landschap

Voordelen

Deel

Kaarten delen met directe collega’s en andere betrokkenen, zodat iedereen over dezelfde informatie beschikt bij het nemen van beslissingen.

Open data

Via het ArcGIS-platform zijn veel verschillende actuele en gedetailleerde kaartondergronden en open data van overheden beschikbaar. Lees meer over ArcGIS Open Data

Mobiel werken

Medewerkers en aannemers kunnen onderweg op elk device digitale kaarten bewerken en inzien. Lees meer over Collector for ArcGIS

Oplossingen

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Collector for ArcGIS

Door kaarten voor uw personeel in het veld beschikbaar te stellen via de app Collector for ArcGIS verbetert u de efficiëntie van werkprocessen en de nauwkeurigheid van uw gegevens.

Lees meer over Collector for ArcGIS

GeoWeb

Bij veel vraagstukken heeft de locatie en zijn omgeving invloed. Dit zijn vragen over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de grond, kabels en leidingen, verontreiniging en overstromingsgevoeligheid. Met GeoWeb haalt u een krachtige applicatie in huis waarmee alle informatie in de juiste context kan worden beoordeeld.

Lees meer over GeoWeb