Uw eigendommen eenvoudig beheren.

Natuur- en landschapsbeheerders beheren grote gebieden en bezitten veel gebouwen. ArcGIS is een standaard hulpmiddel voor het beheren van eigendommen. In één oogopslag is helder wat u in eigendom heeft en hoe het staat met eventuele pacht- of huurcontracten. Door de eigendomskaart te koppelen met ander kaartmateriaal, zoals bestemmingsplannen, krijgt u inzicht in mogelijke verwerving, verkoop of ruil. Het ArcGIS-platform helpt u bij het efficiënt en kostenbewust exploiteren van de gebieden en het vastgoed.

"Het ArcGIS platform biedt de mogelijkheid tot eenduidige en complete inwinning van gegevens"

Bert Kraan, medewerker van Kroondomein het Loo

Voordelen

Completer beeld

Door ArcGIS zijn eigendomskaarten te analyseren in relatie tot andere (open) kaartlagen, zoals bestemmingsplannen en grondwaterstanden. Hierdoor ontstaat een completer beeld.

Integratie

Het ArcGIS-platform biedt mogelijkheden om te koppelen met andere bedrijfssystemen (vastgoedsystemen, zaaksystemen, financiële systemen).

Opslag

Met het ArcGIS-platform worden kernregistraties als de eigendommen en gebouwen goed beheerd in een centrale geodatabase. Zo kan iedereen actuele informatie gebruiken.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS