Een goede basis voor informatie.

Wat doet u met uw exploratie- en productiegegevens? Door deze gegevens te combineren met consistente en systematische analyse-methodes legt u de basis voor bruikbare informatie. Zo kunt u besluiten nemen en sneller olie en gas opsporen. Via eenvoudig te gebruiken webapps deelt u de resultaten van de analyses met uw teamleden. Zo is het voor iedereen eenvoudig om een scenario te begrijpen, te zien wat er gedaan moet worden en goed onderbouwde keuzes te maken.

Voordelen

Beheren

Beheer corporate assets, publieke en commerciële datastromen op een effectieve manier om projectkansen snel te beoordelen.
Meer over beheren

Delen

Integreer alle projectdata en deel de resultaten op een efficiënte manier met uw teamleden.
Meer over delen

Gebruiken

Gebruik ruimtelijke analyses om de potentie van een project in te schatten op basis van uw eigen indicatoren, zoals kosten en impact.
Meer over gebruiken

Oplossingen

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS 3D Analyst

Visualiseer uw gegevens in 3D! De extensie ArcGIS 3D Analyst geeft u de 3D-GIS-analysemogelijkheden in handen voor het oplossen van de vraagstukken waar een 2D-context geen volledig antwoord kan geven.

Lees meer over ArcGIS 3D Analyst