Aan slag met de HSE-verplichtingen.

De kosten gerelateerd aan de HSE-verplichtingen kunnen fors oplopen. De HSE-thema's gezondheid, veiligheid en milieu kunt u met het ArcGIS-platform in kaart brengen. Door (vrij) beschikbare milieudatasets aan het onderzoek naar een potentiële locatie toe te voegen, krijgt u meer inzicht in de HSE-risico's. Daarnaast kunnen specialisten en inspecteurs betere beslissingen nemen als zij kunnen werken met nauwkeurige en up-to-date kaarten en inspectiedata. De interactieve kaarten die u beschikbaar stelt zorgen voor een positievere relatie met omwonenden en andere betrokkenen.

Voordelen

Bekijk

Operationele intelligentie hangt samen met realtime informatie bekijken.

Beveilig

Beveilig uw kritieke infrastructuur door informatie over verschillende afdelingen te delen.

Reageer

Reageer op elk noodgeval door realtime te weten waar alle resources zich bevinden.

Oplossingen

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS GeoEvent Server

Maak met ArcGIS GeoEvent Server verbinding met allerlei soorten feeds van datastromen en verander uw GIS-applicatie in een realtime beslissingstool. ArcGIS GeoEvent Server is beschikbaar in combinatie met ArcGIS Enterprise.

Lees meer over GeoEvent Server

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS