Een florerend bedrijfsterrein.

Een uitgebreide infrastructuur, de complexe regelgeving en een veeleisende omgeving: het opereren en onderhouden van een raffinaderij is ingewikkeld. Het ArcGIS-platform helpt u bij het effectief plannen en uitvoeren van uw raffinage-activiteiten. Voordat u begint aan de bouw kunt u de kosten en de geografische haalbaarheid van de raffinaderij goed in kaart brengen. Na de bouw wilt u de raffinaderij draaiend houden. Met het ArcGIS-platform kunt u op een gebruiksvriendelijke manier alle informatie op een dashboard zien. U kunt daarmee problemen aan zien komen en snel actie ondernemen.

Voordelen

Delen

Verzamel, bekijk en deel informatie binnen de gehele organisatie. Medewerkers kunnen met mobiele devices toegang krijgen tot alle kaarten om een Common Operational Picture te verkrijgen.

Monitoren

Managers gebruiken interactieve dashboards om werkorders, schema’s en veldoperaties beter te monitoren. Hierdoor kan er accuraat gewerkt worden en tijdig bijgestuurd worden.

Operational Excellence

Beheer uw asset-data met de hoogst mogelijke integriteit, zodat u uitblinkt in operationeel management.

Oplossingen

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS