Aan alle eisen van de basisregistraties voldoen.

Het Stelsel van Basisregistraties speelt een belangrijke rol in het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken. Alle betrokkenen hebben baat bij slim gebruik van veel gebruikte overheidsgegevens zoals adressen, persoonsgegevens, bedrijfsnamen en geo-informatie. De kracht van de basisregistraties zit in de enkelvoudige opslag met meervoudig gebruik. Dit principe werkt net zo krachtig binnen uw eigen organisatie. Breng basisregistraties samen met uw eigen content en die van Esri in het ArcGIS-platform waardoor gegevens centraal geraadpleegd, maar ook kunnen worden bewerkt en beheerd.

Voordelen

Betere samenwerking

Enkelvoudige opslag en meervoudig gebruik van eenduidige en gedeelde overheidsdata laat iedereen binnen uw organisatie altijd met dezelfde, up-to-date, gegevens werken.

Flexibiliteit

Basisregistraties via diverse oplossingen inzetten in verschillende processen en applicaties biedt flexibiliteit.

Verhoging productiviteit

Basisregistraties in laagdrempelige ‘informatieproducten’ combineren en weergeven zorgt voor sneller werken.

Oplossingen

GeoBasis

Wilt u effectief uw basisregistratie- en kerngegevens presenteren en gebruiken? GeoBasis is een implementatie van een geografisch gegevensmagazijn dat u volop raadpleeg- en analysemogelijkheden biedt richting uw interne of externe ArcGIS-infrastructuur.

Lees meer over GeoBasis

ArcGIS Content

Met aanvullende kaartlagen kun u meer betekenis geven aan uw data. ArcGIS Content wordt samengesteld uit de best beschikbare bronnen, waaronder van partners, open data en Esri Nederland. U kunt ArcGIS Content als webservices of on-premises gebruiken.

Lees meer over ArcGIS Content

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online