Communiceren met burgers en overheden.

Communicatie naar burgers en overheden wordt steeds belangrijker. Ook voor omgevingsdiensten speelt dit een belangrijke rol. Transparantie in uw handelen, samenwerken met stakeholders en informatiegestuurd werken; het staat of valt met communicatie. Door informatie aan het ArcGIS-platform toe te voegen kunt u analyses doen die een eenduidig beeld geven. Hiermee kunt u beter beslissingen nemen. Door de uitkomsten te delen met verschillende stakeholders heeft iedereen inzicht in de informatie.

"GIS is een cruciaal onderdeel bij de uitvoering van werkzaamheden binnen een omgevingsdienst"

Nol Witte, coördinator cluster Functioneel applicatiebeheer & coördinator cluster Ondersteuning, Omgevingsdienst Midden Holland

Voordelen

Besluiten

Besluitvorming op een eenvoudige manier naar betrokken personen communiceren.

Interactie

Met het ArcGIS-platform communiceren met de inwoners.

Samenwerken

Samen de uitkomst van een proces zien en begrijpen.

Oplossingen

GeoWeb

Bij veel vraagstukken heeft de locatie en zijn omgeving invloed. Dit zijn vragen over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de grond, kabels en leidingen, verontreiniging en overstromingsgevoeligheid. Met GeoWeb haalt u een krachtige applicatie in huis waarmee alle informatie in de juiste context kan worden beoordeeld.

Lees meer over GeoWeb

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online