Inspecteren op een eenvoudige manier.

Medewerkers in het veld zijn de ogen en oren van de organisatie. Met een device kunnen ze op een eenvoudige manier de inspecties doen. De informatie ingewonnen in het veld wordt bij een verbinding doorgezet naar de medewerkers op uw kantoor. In een dashboard kunt u alle informatie bijhouden en hier meteen actie op ondernemen. Met deze aanpak kunt uw organisatie efficiënter werken.

Voordelen

Eenduidig beeld

Alle data in één overzicht weergegeven.

Efficiënter werken

Tijd besparen door directe inzage in waarnemingen in het veld.

Samenwerken

Ontwikkel manieren om personeel in uw organisatie samen te laten werken en dubbel werk uit te sluiten. Verbeter de communicatie en het resultaat van projecten.

Oplossingen

Collector for ArcGIS

Door kaarten voor uw personeel in het veld beschikbaar te stellen via de app Collector for ArcGIS verbetert u de efficiëntie van werkprocessen en de nauwkeurigheid van uw gegevens.

Lees meer over Collector for ArcGIS

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro