Volop profiteren van realtime data.

Organisaties werken steeds vaker met realtime data. Dat levert in korte tijd veel data op. Met het ArcGIS-platform kunt u veel profijt hebben van realtime data, zo is het mogelijk is om sneller te reageren op gebeurtenissen. Met alerts kunt u een melding krijgen wanneer zich een bepaalde gebeurtenis voordoet. Ook de assets kunnen nu realtime worden gemonitord. De inkomende datastroom kan doorlopend worden geanalyseerd en bij specifieke gebeurtenissen automatisch een melding genereren. Door de verlaging in reactietijd kunnen werkprocessen versnellen.

Voordelen

Inzicht

Altijd up-to-date inzicht in de situatie door middel van een realtime dashboard.

Monitoren

Monitor uw assets met het ArcGIS-platform.

Snelheid

Door realtime informatie sneller schakelen en het proces versnellen.

Oplossingen

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS GeoEvent Server

Maak met ArcGIS GeoEvent Server verbinding met allerlei soorten feeds van datastromen en verander uw GIS-applicatie in een realtime beslissingstool. ArcGIS GeoEvent Server is beschikbaar in combinatie met ArcGIS Enterprise.

Lees meer over GeoEvent Server

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro