Weten wat u ter plaatse aantreft.

De juiste informatie, op het juiste moment, bij de juiste personen. Bij een brand is het van belang om snel ter plaatse te zijn en een overzicht te hebben van wat u op de locatie kunt aantreffen. Een eenduidig beeld voor al uw medewerkers is dan ook van cruciaal belang bij het bestrijden van een brand. Ook helpt het bij het inspecteren van brandkranen of risicovolle bedrijven. Digitale bereikbaarheidskaarten geven u een goed beeld van de situatie ter plaatse, zoals eventuele risico's. Zo draagt het ArcGIS-platform bij aan gedegen incidentbestrijding.

Voordelen

Eenduidig beeld

Zorg met het ArcGIS-platform dat iedereen beschikt over een eenduidig beeld. Van de mensen in de meldkamer tot de brandweermannen/vrouwen op locatie.

Informatievoorziening

Met een Digitale Bereikbaarheidskaart beschikken alle manschappen over de juiste informatie van het object.

Inspecteren

Voor het inspecteren van brandkranen, risicovolle bedrijven of controles op brandveiligheid beschikt u met het ArcGIS-platform direct over de actuele informatie.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Collector for ArcGIS

Door kaarten voor uw personeel in het veld beschikbaar te stellen via de app Collector for ArcGIS verbetert u de efficiëntie van werkprocessen en de nauwkeurigheid van uw gegevens.

Lees meer over Collector for ArcGIS