Elke seconde telt.

Bij een melding voor medische hulpverlening telt elke seconde. Met het ArcGIS-platform vindt u het antwoord op vragen als: Wat is de ideale aanrijroute? Wat is de ideale locatie voor een ambulancepost? U kunt de locatie combineren met demografische gegevens en historische data om een uniek inzicht te krijgen.

Voordelen

Efficiënter werken

Met het ArcGIS-platform bepaalt u de juiste locatie van uw ambulanceposten. Zo bent u sneller op locatie van het incident om hulp te verlenen.

Samenwerken

Werk samen met de verschillende hulpdiensten door het delen van informatie via het ArcGIS-platform.

Visualiseren

Het ArcGIS-platform geeft u inzicht in de ideale route naar de locatie van de medische melding.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online