Binnen enkele seconden beslissen.

Bij het binnenkomen van een 112-oproep moet de medewerker op de meldkamer binnen enkele seconden beslissen welke hulpdienst(en) en voertuig(en) naar de locatie moet gaan. Het ArcGIS-platform ondersteunt u bij het nemen van deze beslissingen en zorgt voor een actueel beeld van de situatie. Zo heeft u de beschikking over een realtime overzicht van alle voertuigen in de buurt van de melding, inclusief de aanrijroute en -tijden.

Voordelen

Eenduidig beeld

Zorg met het ArcGIS-platform dat iedereen beschikt over een eenduidig beeld. Van de mensen in de meldkamer tot de hulpverleners op locatie.

Samenwerken

Werk samen met de verschillende hulpdiensten door het delen van informatie via het ArcGIS-platform.

Visualiseren

Het ArcGIS-platform geeft een beeld van de locatie van de melding en de verschillende voertuigen.

Oplossingen

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform