Grip op veiligheid houden.

Bij grote evenementen is politie-inzet van belang. Om het overzicht te kunnen houden is een eenduidig beeld tijdens de voorbereiding en tijdens het evenement belangrijk. Het ArcGIS-platform biedt u ondersteuning bij Grootschalig Bijzonder Optreden. U kunt het betreffende evenement of incident zorgvuldig in kaart brengen en de operationele samenwerking tussen de verschillende partijen verbeteren. Agenten op straat kunnen geïnformeerd worden met realtime informatie, terwijl uw medewerkers in de meldkamer via een dashboard op de hoogte blijven. Met het ArcGIS-platform ontdekt u patronen en kunt u met risicoanalyses de criminaliteit goed in kaart brengen. Zo houdt u grip op de veiligheid.

Voordelen

Realtime informatie

Door het inzichtelijk maken van, bijvoorbeeld social media op een kaart ziet u waar zich risico’s kunnen voordoen tijdens een grootschalig evenement.

Samenwerken

Werk samen met de verschillende ketenpartners door het gebruik van het ArcGIS-platform. Iedereen beschikt dan over één Common Operational Picture.

Visualiseren

Met het ArcGIS-platform combineert u informatiestromen en ontdekt u op een eenvoudige wijze patronen die u helpen bij uw werkzaamheden.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Collector for ArcGIS

Door kaarten voor uw personeel in het veld beschikbaar te stellen via de app Collector for ArcGIS verbetert u de efficiëntie van werkprocessen en de nauwkeurigheid van uw gegevens.

Lees meer over Collector for ArcGIS