Alle assets duidelijk in kaart brengen.

Voor provincies is het belangrijk om een duidelijk overzicht te hebben van alle assets die worden beheerd. Dit kunt u doen door alle informatie over uw assets en andere databronnen in het ArcGIS-platform te combineren. Dit helpt u om uw areaal op orde te krijgen, waardoor beheer efficiënter en voordeliger georganiseerd kan worden. Of het nu gaat om mobiele inspecties in het veld van uw assets, rapportages, analyses, mutatie verwerking en asset beheer; het ArcGIS-platform helpt uw assetmanagement-ambities te realiseren.
Lees meer over assetmanagement

"Met behulp van GeoWeb wordt de informatie over de verschillende assets inzichtelijk samengebracht en voor alle medewerkers toegankelijk gemaakt."

Niels Reyngoud, Informatiemanager, provincie Gelderland

Voordelen

Integraal

Een oplossing voor echt integraal beheer van de assets in de openbare ruimte.

Samenwerken

Informatie kan gemakkelijk gedeeld worden met uw medewerkers of andere belanghebbende van de provincie.

Toekomstbestendig

Het ArcGIS-platform is schaalbaar, robuust en daarmee voorbereid op wat in de toekomst gaat komen.

Oplossingen

GEONIS Blaeu

GEONIS Blaeu biedt waterschappen een oplossing waar het werkproces centraal staat. In deze omgeving worden de belangrijke werkprocessen van waterschappen ondersteund. Denk aan het watersysteembeheer, keringenbeheer, het beheer van de afvalwaterketen (persleidingen en rioleringsgebieden) en de schouw.

Lees meer over GEONIS Blaeu

Castor

Het integraal assetmanagementsysteem Castor biedt de mogelijkheid om objecten in de openbare ruimte te beheren. U heeft in één oogopslag alle objecten in kaart en u kunt de gegevens snel en eenvoudig op orde brengen. Dit zorgt voor efficiënter beheer van uw assets.

Lees meer over Castor

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

GeoWeb

Bij veel vraagstukken heeft de locatie en zijn omgeving invloed. Dit zijn vragen over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de grond, kabels en leidingen, verontreiniging en overstromingsgevoeligheid. Met GeoWeb haalt u een krachtige applicatie in huis waarmee alle informatie in de juiste context kan worden beoordeeld.

Lees meer over GeoWeb