De basisregistraties omarmen.

Het Stelsel van Basisregistraties speelt een belangrijke rol in het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken. Of het nu gaat om uitrukkende hulpdiensten, het efficiënt vaststellen van het recht op uitkering, het toetsen van vergunningsaanvragen of het bestrijden van fraude: alle betrokkenen hebben baat bij slim gebruiken van veel gebruikte overheidsgegevens zoals adressen, persoonsgegevens, bedrijfsnamen en geo-informatie. De basisregistraties kunt u met het ArcGIS-platform centraal beheren, waar u gegevens kunt combineren en kunt delen met uw collega's via diverse applicaties.

Voordelen

Betere samenwerking

Door enkelvoudige opslag en meervoudig gebruik van eenduidige en gedeelde overheidsdata kunt u beter samenwerken.

Flexibiliteit

Door centrale ontsluiting in het ArcGIS-platform kunt u met de basisregistraties aan de gang via diverse oplossingen in verschillende processen en applicaties.

Verhoging productiviteit

Door basisregistraties in laagdrempelige ‘viewers’ te combineren en weer te geven kunt u meer doen.

Solutions

GeoBasis

Wilt u effectief uw basisregistratie- en kerngegevens presenteren en gebruiken? GeoBasis is een implementatie van een geografisch gegevensmagazijn dat u volop raadpleeg- en analysemogelijkheden biedt richting uw interne of externe ArcGIS-infrastructuur.

Lees meer over GeoBasis

GeoBGT

Het opbouwen van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), het voldoen aan de vereiste kwaliteit en uitwisselen met andere partijen vereist de juiste kennis en passende software. GeoBGT biedt u een passende oplossing voor alles wat de BGT aangaat: van initiële levering tot het inregelen van het beheer en managen van de werkvoorraad.

Lees meer over GeoBGT

GeoBasis BRK

In GeoBasis BRK kunt u op een intuïtieve manier de BRK-gegevens van het Kadaster gebruiken in dagelijkse processen. Vanuit een kaart selecteert u snel en eenvoudig de percelen waarover u gegevens nodig hebt. Zo is in één oogopslag duidelijk welke percelen in eigendom zijn van uw organisatie. Ook ziet u op welke percelen uw organisatie bepaalde rechten heeft.

Lees meer over GeoBasis BRK

ArcGIS GeoEvent Server

Maak met ArcGIS GeoEvent Server verbinding met allerlei soorten feeds van datastromen en verander uw GIS-applicatie in een realtime beslissingstool. ArcGIS GeoEvent Server is beschikbaar in combinatie met ArcGIS Enterprise.

Lees meer over GeoEvent Server

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform