Diverse soorten data combineren.

Afdelingen zoals Ruimtelijke Ordening en Groen en Wegbeheer hebben verschillende datasets. Net als de bedrijven, ingenieursbureaus of rijksdiensten, die het werk voor de provincie doen. Om taken goed uit te kunnen voeren kunt u deze data verzamelen en combineren. Met ‘éénmalige opslag, meervoudig gebruik’ kunt u actuele data in de verschillende afdelingen laten gebruiken en afdelingsoverstijgende processen van goede data voorzien. Zo kunt u organisatiebreed werken met consistente, kwalitatieve en gestructureerde data.

Voordelen

Kwaliteitscontrole

Automatisch vinden, vastleggen en volgen van onjuistheden of onvolledigheden in de data.

Tijdsbesparing

Efficiency door automatische datavalidatie, waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft en tijdsbesparing kan worden verlaagd.

Vergroot transparantie

Door automatische inzage in de bron en oorzaken van de data met slechte kwaliteit.

Oplossingen

GeoSticker

Met GeoSticker kunt u eenvoudig metadata aanmaken en beheren volgens de laatste Nederlandse metadata-standaard. Zo wordt een deel van de metadata automatisch op basis van de data gegenereerd en bijgewerkt. Dit levert een flinke tijdsbesparing op en voorkomt fouten.

Lees meer over GeoSticker

ArcGIS Data Reviewer

Of u nu werkt voor een gemeente of een netwerkbedrijf, het is belangrijk dat uw data correct is. Met ArcGIS Data Reviewer kunt u datakwaliteit onderdeel maken van uw data-managementstrategie, om er zo voor te zorgen dat u altijd werkt met foutloze data.

Lees meer over ArcGIS Data Reviewer

ArcGIS Data Interoperability

De extensie ArcGIS Data Interoperability geeft u de mogelijkheid om ruimtelijke gegevens uit verschillende databronnen in het ArcGIS-platform te zetten. De data kunt u vervolgens visualiseren en analyseren.

Lees meer over ArcGIS Data Interoperability

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise