Digitaal inspecteren om direct onderhoud te plannen.

Dé manier om te weten of er onderhoud nodig is, is op inspectie gaan. De beste manier om dit te doen is om de resultaten door uw veldmedewerkers meteen digitaal in te laten voeren. Deze informatie kan eenvoudig worden doorgezet naar de medewerkers op kantoor. Zij kunnen op een dashboard overzicht houden en meteen werkzaamheden inplannen of aanpassen. Op deze manier kunt u veel tijd en geld besparen.

Voordelen

Eenduidig beeld

Alle data kan in één overzicht weergegeven worden.

Efficiënter

Bespaar tijd door directe inzage in waarnemingen in het veld.

Flexibel

Inrichten, testen en in gebruik nemen binnen enkele dagen.

Oplossingen

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Collector for ArcGIS

Door kaarten voor uw personeel in het veld beschikbaar te stellen via de app Collector for ArcGIS verbetert u de efficiëntie van werkprocessen en de nauwkeurigheid van uw gegevens.

Lees meer over Collector for ArcGIS

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS