Met een paar klikken communiceren naar burgers en bedrijven.

Communicatie en transparantie worden steeds belangrijker voor de overheid, dus ook voor provincies. Het ter beschikking stellen van data, ‘open data’ bevordert de transparantie, participatie, efficiëntie en innovatie in uw provincie. Ook kan open data u helpen om kosten te besparen. Met ArcGIS Open Data kunt u in een paar klikken een website maken waar u uw data beschikbaar kunt stellen aan burgers en bedrijven.

Voordelen

Communicatie

Communiceer besluitvormingen op een eenvoudige manier met de personen die hiermee te maken hebben.

Interactie

Met het ArcGIS-platform wordt de interactie met burgers en bedrijven vergroot.

Samenwerken

Vrij toegang tot informatie neemt barrières weg om samen te werken.

Solutions

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS Open Data

Met ArcGIS Open Data kunt u een publieke pagina creëren om snel en eenvoudig uw open data te delen. ArcGIS Open Data is een door Esri gehoste en beheerde oplossing, opgenomen in ArcGIS Online.

Lees meer over ArcGIS Open Data