Een smart community in 3 stappen

Een smart community kan een lokaal, regionaal of landelijk doel hebben. Begin hier in 3 stappen.

Economic Development

Gebruik een Web GIS

Het is belangrijk om de uitdagingen in het werk te benaderen op een manier die iedere belanghebbende in zijn behoefte voorziet. Het ArcGIS-platform verbindt kaarten, apps, gegevens en mensen, zodat u slimmer en sneller beslissingen kunt nemen. Het stelt iedereen in uw organisatie in staat om kaarten te ontdekken, gebruiken, maken en delen vanaf elk apparaat, altijd en overal.strategy

Kies locatie als strategie

Uw organisatie of community profiteert van locatiegegevens door ze te gebruiken om bijvoorbeeld infrastructuur, gebouwen of veilige gebieden te analyseren. Bepaal zelf waar u zich op wilt richten. Overal zijn sensoren. Hier kunt u slim gebruik van maken. Met realtime data kunt u beslissingen nemen die gebaseerd zijn op de laatste situatie.


Economic Development

Bied relevante kaarten aan

Het is belangrijk om de uitdagingen in het werk te benaderen op een manier die iedere belanghebbende in zijn behoefte voorziet. Het ArcGIS-platform helpt bij het doen van analyses op heel veel data. Gerichte, relevante informatieproducten bieden inzicht vanuit ieders context.