Vergroot uw dekking.

Klanten willen een netwerk met goede dekking en dat is precies wat u ze wilt aanbieden. Hoe communiceert u als telecomoperator duidelijk wat de dekking is, zodat consumenten erachter komen wat de ontvangst is van de provider? Intelligente kaarten van het ArcGIS-platform geven actuele en betrouwbare informatie. De kaarten kunnen een klantgerichte applicatie zijn, maar ook back-office-applicaties waarin de netwerk- en serviceklachten worden verwerkt. De kaart configureert u eenmalig en komt terug in meerdere applicaties op verschillende devices, zodat het efficiënt te beheren is en u kunt werken aan het vergroten van de dekking van het netwerk.

Voordelen

Actueel

De kaart is gebaseerd op de laatst beschikbaar berekende realtime dekkingsinformatie.

Intelligent

De kaart laat de dekking zien, en kan op elke locatie bevraagd worden voor details over de dekking.

Multichannel

Dezelfde kaart gebruiken voor uw interne en externe kanalen, maar ook voor uw Mobile Virtual Network Operators.

Oplossingen

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS GeoEvent Server

Maak met ArcGIS GeoEvent Server verbinding met allerlei soorten feeds van datastromen en verander uw GIS-applicatie in een realtime beslissingstool. ArcGIS GeoEvent Server is beschikbaar in combinatie met ArcGIS Enterprise.

Lees meer over GeoEvent Server

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise