Nieuwe kansen in het netwerk bepalen.

Er zijn nog veel kansen in dit tijdperk van in-demand wireless connectivity. Het ArcGIS-platform helpt u nieuwe kansen te vinden. Vergelijk uw netwerk en uw netwerkdekking met externe data, zoals demografie, economie, culturele omgevingsfactoren en natuurlijke barrières. Hiermee krijgt u een beter inzicht in de mogelijkheden van uw draadloze netwerk. Neem betere beslissingen op basis van wat u weet in combinatie met wat uw data laat zien.

Voordelen

Beslis

Wacht niet tot alle big data in tabellen en grafieken is geanalyseerd en gerapporteerd, maar geef het management een dashboard met realtime-informatie over uw netwerk.

Plan

Bepaal potentieel rendabele investeringen door commerciële, residentiële en natuurlijke kenmerken in combinatie met uw bestaande infrastructuur in de kaart te brengen.

Reageer

Vorm uw data direct om tot een operationeel kaartbeeld, zodra de data beschikbaar is.

Oplossingen

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

ArcGIS GeoEvent Server

Maak met ArcGIS GeoEvent Server verbinding met allerlei soorten feeds van datastromen en verander uw GIS-applicatie in een realtime beslissingstool. ArcGIS GeoEvent Server is beschikbaar in combinatie met ArcGIS Enterprise.

Lees meer over GeoEvent Server

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online