Een keuze maken op basis van inzicht.

Zowel voor de korte termijn (operationele uitdagingen) als lange termijn (strategische vraagstukken) is het belangrijk om onderbouwde beslissingen te kunnen nemen. U kunt met het ArcGIS-platform onder meer CAPEX/OPEX-beslissingen nemen en u kunt bepalen waar de vraag voor uw telecomnetwerk en -operatie vanuit bestaande en potentiële klanten het grootst is. Ook houdt u zicht op uw planning en kunt u deze door ontwikkelingen waar nodig bijsturen.

Voordelen

Investeringsplanning

Het ArcGIS-platform biedt strategisch inzicht en helpt scenario's vorm te geven, zodat in het providor-netwerk gericht kan worden geïnvesteerd.

Kwaliteit

Voorzie klanten zo snel mogelijk van hoogwaardige kwalitatieve communicatietechnologie tegen acceptabele investeringen voor de providor.

Inzicht

Krijg inzicht in de potentie van verkooplocaties en de aanwezigheid van concurrenten in relatie tot de demografie van een gebied.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise