Haal maximale winst uit uw werk.

Informatie over concurrentie, vraag en aanbod, demografische gegevens, en invloed op winst en verlies geven inzicht in goed of slecht lopende activa. Met het ArcGIS-platform voegt u tabellen, grafieken, visualisatie en analyse tools toe, zodat u inzicht krijgt waar uw klanten het beste kunnen investeren. Gebruik het ArcGIS-platform om scenario’s te testen en een voorspelling te doen van de prestaties van een asset, zonder dat het uw dagelijkse werkzaamheden verstoort. En deel deze informatie met wie u wilt.

Voordelen

Inzicht

Het ArcGIS-platform geeft u overzicht: waar bent u actief en wat is de status?

Prioriteer

Maak een goede beslissing over welk project het eerst aandacht behoeft door al uw gegevens met het ArcGIS-platform te analyseren.

Focus

Houd contact met de markt, zodat u snel kunt inspringen op economische veranderingen.

Oplossingen

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

Success Stories

Brochures

Podcasts