Hoe blijft u voorop lopen?

Met alle verzamelde kennis kunnen vastgoedbedrijven goed bepalen waar en wanneer ze moeten investeren. U gebruikt deze kennis om de concurrentie voor te blijven. Met het ArcGIS-platform haalt u meer uit uw kennis door gebruik te maken van onze analysemogelijkheden. De inzichten die de combinatie van uw kennis en ons platform geeft helpt u verborgen patronen te ontdekken, waardoor u betere beslissingen kunt nemen.

"What we provide is not just a map for the company – it’s data from different business centers from teams that have a common interest to produce something in a timely manner."

Dr. Wayne Gearey, Senior Vice President, Jones Lang LaSalle

Voordelen

Beslissen

Begrijp wat belangrijk is en wat kan wachten door uw data in het ArcGIS-platform te filteren en te visualiseren.

Investeren

Vind de juiste kansen door de juiste beslissingen te nemen.

Winst

Analyseer lokale huurprijzen en inkosten, zodat duidelijk te zien is waarin u het best kunt investeren.

Oplossingen

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Esri CityEngine

Esri CityEngine ondersteunt stedenbouw, architectuur en design. 3D-visualisaties bieden u de mogelijkheid om de ruimtelijke relatie van projecten in te zien of de haalbaarheid van plannen en de effecten van geplande ontwikkelingen te evalueren.

Lees meer over Esri CityEngine

Success Stories

Brochures

Podcasts