Vermarkt je markt.

In de vastgoedmarkt is er veel concurrentie. Om u te kunnen onderscheiden is goede marketing essentieel. Wanneer u, uw locaties en portfolio’s op de juiste manier in de markt zet, kunt uw kopers aantrekken. Met interactieve storyboards kunt u zich onderscheiden. Uw portfolio maakt u aantrekkelijker met mooi visualisaties en interactieve storyboards. Het mooie hiervan is dat u op een eenvoudige manier kunt starten en meteen meerwaarde kunt leveren aan uw organisatie en uw koper.

"What traditionally would have taken us days, perhaps weeks, was reduced to hours. This tool is a ‘must have’ for any developing city."

Mr. Christian Hurzeler, GIS Competence Centre, City of Zurich

Voordelen

Markt

Geef geïnteresseerden een complete impressie van uw panden, gemaakt met het ArcGIS-platform.

Creëren

Bied mooie visualisaties met de beschikbare data uit diverse bronnen, zodat u de belangrijkste informatie kunt presenteren.

Showcase

Maak indruk met interactieve StoryMaps.

Oplossingen

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS Maps for Office

ArcGIS Maps for Office voegt een nieuwe analytische dimensie toe aan Microsoft Office. Met deze eenvoudig te installeren add-in kunt u snel interactieve kaarten maken van uw Excel-gegevens. Dit kan u helpen om nieuwe inzichten te krijgen en beslissingen te nemen.

Lees meer over ArcGIS Maps for Office

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS