Klanten verder helpen.

Het leveren van extra diensten aan uw klanten biedt nieuwe kansen, bijvoorbeeld door uw klanten te helpen door hen kansen in groei-, uitbreidings- en samenwerkingsmogelijkheden te laten zien, zowel op regionaal als op globaal niveau. Locatie en visualisatie voegen context toe, ze onderbouwen uw verhaal met feiten. De kaarten van het ArcGIS-platform helpen u om uw klanten te overtuigen. Het ArcGIS-platform ondersteunt u om uw analytische inzichten en ervaringen beter tot zijn recht te laten komen bij uw klanten.

Voordelen

Doelgroep

Vind klanten die kunnen profiteren van uw kennis omdat u begrijpt wat de behoeften en kansen van de markt zijn.

Uitbreiden

Maak nauwkeurig en tijdig besluiten met het ArcGIS-platform waarvan de informatie voor iedereen binnen de organisatie beschikbaar is.

Analyseren

Krijg de juiste analytische inzichten om betere beslissingen te nemen.

Oplossingen

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS

Success Stories

Brochures

Podcasts