Locatie van assets op de kaart.

De Enterprise Asset Management-systemen die waterbedrijven gebruiken zijn gebaseerd op diverse platformen, waaronder Infor en SAP. Deze systemen missen informatie over de locatie van de bedrijfsmiddelen, de relatie met het netwerk en de relatie met de omgeving. Daarnaast is ook de levensfase van het bedrijfsmiddel (geplande of buiten bedrijf gestelde assets) niet duidelijk in beeld. Een uitgebreid informatiesysteem kan uw infrastructuur registeren. Esri Nederland biedt applicaties aan op basis van het ArcGIS-platform, om uw waternet te registeren op een kaart en te integreren met het Enterprise Asset Management-systeem.

Voordelen

Integratie

Integreer het ArcGIS-platform met diverse assetmanagement-systemen.

Inzicht

Maak locaties van assets inzichtelijk in een kaart.

Reactie

Reageer direct op verstoring van assets.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcFM UT

Mobiel gebruik van GIS bij dienstverlening, onderhoud en constructiewerkzaamheden zijn belangrijk voor utility-bedrijven.

Lees meer over ArcFM UT

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise

Castor

Het integraal assetmanagementsysteem Castor biedt de mogelijkheid om objecten in de openbare ruimte te beheren. U heeft in één oogopslag alle objecten in kaart en u kunt de gegevens snel en eenvoudig op orde brengen. Dit zorgt voor efficiënter beheer van uw assets.

Lees meer over Castor