De juiste informatie in handen.

Medewerkers in het veld spelen een belangrijke rol in uw organisatie: ze zijn bezig met een inspectie, onderhoud, incasso, leegstand of storingsafhandeling. Op locatie hebben zij informatie nodig over hun werkzaamheden, bijvoorbeeld om te zien wanneer het laatste onderhoud was. Maar ook andere vragen zijn onderweg relevant: Wat is de beste route? Wat voor infrastructuur tref ik op locatie aan? ArcGIS is aangesloten op de belangrijkste mobiele platformen en biedt de mogelijkheid om ook offline door te kunnen werken. Uw medewerkers hebben daardoor, waar ze ook zijn, de juiste informatie in handen.

Voordelen

Automatiseren

Inspecties in het veld kunnen eenvoudiger gedaan worden als een app meteen de locatie van het werk laat zien.

Locatie

Houd zicht op de locaties waar inspecties of reparaties moeten plaatsvinden.

Ook offline

Ook zonder internetverbinding zijn kaarten in te zien en te bewerken.

Oplossingen

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creƫren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Collector for ArcGIS

Door kaarten voor uw personeel in het veld beschikbaar te stellen via de app Collector for ArcGIS verbetert u de efficiƫntie van werkprocessen en de nauwkeurigheid van uw gegevens.

Lees meer over Collector for ArcGIS

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS