Analysetools om verder te komen.

Assetmanagement gaat om meer dan alleen het vastleggen van bedrijfsmiddelen en het kunnen zien van hun eigenschappen. Wat is de status van uw bedrijfsmiddelen en deelnetten? Komt de leveringszekerheid in bepaalde gebieden in het geding? Wat is de invloed van de bodemsoort op het ondergrondse leidingnet? Waar moeten de drinkwaterputten komen voor de winning? Om goede antwoorden op dit soort vraagstukken te kunnen geven heeft u tools nodig in combinatie met relevante data van uzelf en van ketenpartners. ArcGIS biedt u de analysetools, zodat u op eenvoudige wijze een antwoord krijgt op uw vragen.

"We kunnen met dit project veel eerder inspringen op lekken in het netwerk, waardoor klanten hier geen of minder hinder van ondervinden."

Erik Driessen, innovatiemanager Vitens

Voordelen

Analysetools

Analyseer de verkregen data in ArcGIS om meer inzicht te krijgen voor de planning.

Combineer

Combineer de juiste tools met de juiste data in een kaart om goede analyses te maken.

Relevante data

Verzamel alle relevante data. Niet alleen van uzelf, maar ook van anderen.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise verbetert de manier waarop uw organisatie werkt door de kracht van GIS beschikbaar te stellen voor de hele organisatie. Het zorgt ervoor dat u kaarten, analyses en modellen via services kunt delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen.

Lees meer over ArcGIS Enterprise