Altijd actueel overzicht.

Om het transport van water dagelijks vlekkeloos te laten verlopen moet uw netwerk niet alleen in goede conditie zijn en worden gehouden. Het moet ook continu bewaakt worden. Bij storingen moet er snel gereageerd worden. Actuele storingsmeldingen, sensoren in het operationele net en actuele berichten op sociale media leveren belangrijke informatie. Evenals het inzicht welke klanten potentieel geen water krijgen, bijvoorbeeld bij het dicht zetten van een afsluiter.Deze informatie weergeven op een ‘live’-kaart of dashboard biedt u inzicht in de toestand van het net en de mogelijkheid om daarop snel actie te ondernemen.

"Dankzij de flexibiliteit van het ArcGIS-platform en het inzichtelijk maken van al onze realtime gegevens op de kaart zijn we in staat realtime te begrijpen wat er gebeurt in het leidingennetwerk, actie ondernemen en kunnen we dit direct terugkoppelen naar onze klanten."

Erik Driessen, innovatiemanager Vitens

Voordelen

Dashboard

Verkrijg inzicht over storingen door deze te bekijken in een interactief dashboard met kaart.

Live

Live data is beter te interpreteren als het geprojecteerd wordt op een kaart.

Snel reageren

Visualiseer data in het netwerk om snel actie te kunnen ondernemen.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS GeoEvent Server

Maak met ArcGIS GeoEvent Server verbinding met allerlei soorten feeds van datastromen en verander uw GIS-applicatie in een realtime beslissingstool. ArcGIS GeoEvent Server is beschikbaar in combinatie met ArcGIS Enterprise.

Lees meer over GeoEvent Server