Een soepel werkproces voor iedereen.

Als waterbedrijf werkt u veel samen met andere organisaties. De decentrale overheden zijn uw partner voor het verlenen van vergunningen. Voor het aanleggen en vervangen van het netwerk werkt u weer met aannemers. Met de brandweer deelt u de actuele informatie over de brandkranen. Met ArcGIS voorkomt u dat er een groot aantal bestanden in diverse formaten tussen de verschillende organisaties wordt uitgewisseld. Dit zorgt voor duidelijke communicatie en een soepel werkproces, zodat iedereen de focus kan houden op het werk.

"De digitale kaarten zijn echt van toegevoegde waarde. Recreanten kunnen nu op een eenvoudige manier de route bekijken. Andere routes zullen snel volgen en worden op een aantrekkelijke, intuïtieve wijze aan de recreanten beschikbaar gesteld."

Matthijs Draijer, Functioneel beheer, Dunea

Voordelen

Duidelijk

Informatie wordt op een duidelijke manier gedeeld met andere partijen, dit voorkomt miscommunicatie.

Focus

Een samenwerkingsplatform is voor elke partij binnen de keten van groot belang en zorgt voor focus op de inhoud.

Soepel

Doordat verschillende ketenpartners samenwerken en relevante data beschikbaar stellen, verloopt het werkproces soepeler.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creƫren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

Operations Dasbhoard for ArcGIS

Door het volgen, monitoren en het rapporteren van realtime datastromen blijft u op de hoogte van uw werkzaamheden. Met behulp van Operations Dashboard for ArcGIS heeft u een actueel en duidelijk overzicht, waardoor u zich kunt focussen op datgene wat echt belangrijk is.

Lees meer over Operations Dasbhoard for ArcGIS