Een belangrijke positie binnen de organisatie.

Waterschappen maken steeds vaker gebruik van kaarten. Het is daarom nodig om uw data op orde te hebben. Dat maakt de positie van u als GIS-professional belangrijker dan ooit. U moet bijvoorbeeld goed bepalen hoe uw applicatielandschap eruit ziet, zodat uw waterschap eenvoudig kaarten in handen van medewerkers en burgers kan geven.

"Wat ons opvalt is dat het allemaal heel gecontroleerd en in korte tijd overgezet wordt. In een paar dagen is al onze data uit IRIS gemigreerd naar GEONIS Blaeu en werken de kaarten, zowel in ArcGIS for Desktop, GeoWeb en onze mobiele applicaties"

Wim Kers, Projectmanager en Wim Ter Meer, Applicatiebeheerder DBA, waterschap Zuiderzeeland

Voordelen

Analyseren

Voorzie uw organisatie van diepgaande analyses, zodat collega's weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Help medewerkers en ingelanden om belangrijke beslissingen te begrijpen.

Data leveren

Beheer gegevens, zodat ze actueel, betrouwbaar en compleet zijn. Elimineer datasilo's om activiteiten te verbeteren.

Samenwerken

Ontwikkel manieren om personeel in uw organisatie samen te laten werken en dubbel werk uit te sluiten. Verbeter de communicatie en het resultaat van projecten.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

GEONIS Blaeu

GEONIS Blaeu biedt waterschappen een oplossing waar het werkproces centraal staat. In deze omgeving worden de belangrijke werkprocessen van waterschappen ondersteund. Denk aan het watersysteembeheer, keringenbeheer, het beheer van de afvalwaterketen (persleidingen en rioleringsgebieden) en de schouw.

Lees meer over GEONIS Blaeu