Innovatie voor betere resultaten.

Waterschappen worden opgeroepen om efficiënter en transparanter te worden en verantwoording af te leggen. Om deze doelen te bereiken, is het belangrijk om medewerkers de juiste tools te geven voor een effectieve samenwerking, duidelijke analyses en het delen van gegevens. Innovatieve GIS-oplossingen helpen u om voorbereid te zijn op wat in de toekomst komt en om uw processen te verbeteren en de beste service te leveren aan de burgers. ArcGIS Online en ArcGIS Open Data ondersteunen uw organisatie hierbij.

"Met het open data-portaal kunnen gebruikers zelf datasets interactief verkennen en gegevens filteren en downloaden in gangbare formaten, waaronder shapefile, KML en spreadsheet. Dit levert het waterschap meer tijd op om de gegevens nog beter te beheren en meer gegevens beschikbaar te stellen."

Jos Alblas, GIS-specialist, waterschap Groot Salland

Voordelen

Analyseren

Voorzie uw organisatie van diepgaande analyses, zodat collega's weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Help medewerkers en ingelanden om belangrijke beslissingen te begrijpen.

Data leveren

Beheer gegevens, zodat ze actueel, betrouwbaar en compleet zijn. Elimineer datasilo's om activiteiten te verbeteren.

Samenwerken

Ontwikkel manieren om personeel in uw organisatie samen te laten werken en dubbel werk uit te sluiten. Verbeter de communicatie en het resultaat van projecten.

Oplossingen

ArcGIS-platform

ArcGIS is een platform. Alle gegevens die zijn ingevoerd in de ArcGIS-apps - of dit nu via het web, desktop of een smartphone of tablet is gedaan - zijn voor elke andere applicatie van het ArcGIS-platform benaderbaar (mits de rechten zijn ingesteld).

Lees meer over het ArcGIS-platform

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

ArcGIS Open Data

Met ArcGIS Open Data kunt u een publieke pagina creëren om snel en eenvoudig uw open data te delen. ArcGIS Open Data is een door Esri gehoste en beheerde oplossing, opgenomen in ArcGIS Online.

Lees meer over ArcGIS Open Data