Veiligheid voor alles.

Werken aan waterveiligheid blijft belangrijk. Door klimaatverandering neemt het risico op overstromingen toe. Om dat risico te beperken, versterkt de overheid de duinen en de dijken en krijgen de rivieren waar mogelijk meer ruimte. Voor het effectief en efficiënt uitvoeren van deze taken zijn innovatieve GIS-oplossingen nodig die u helpen om uw processen te verbeteren. Continu inzicht en een adequaat databeheer zijn hierbij van groot belang.

"Wij zijn als organisatie blij dat we nu het totale ArcGIS-platform kunnen inzetten bij onze processen. We merkten dat de traditionele oplossingen niet altijd meer voldeden, de samenwerking met Esri geeft ons de mogelijkheid om nieuwe oplossingen te ontdekken en te adopteren."

Wolfram Schmidt, beleidsmedewerker ICT, waterschap Reest en Wieden

Voordelen

Onderhoud

Verzamelen en bewerken met een mobiel apparaat met geconfigureerde apps voor waterkering inspectie en onderhoud.

Budgettering

Bepalen van risico gebieden en waar overstromingen en wateroverlast de meeste schade veroorzaken. Ondersteuning met kaarten van het proces van prioritering.

Rapportage

Ondersteunen en verbeteren van data-integriteit met ingebouwde controles. Automatiseren van rapportages voor datakwaliteit, verhogen de data betrouwbaarheid van uw kritische infrastructuur.

Oplossingen

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement.

Lees meer over ArcGIS Pro

ArcGIS Online

ArcGIS Online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Door de beschikbare content, apps en templates kunt u direct aan de slag. Benader de voor uw organisatie belangrijke ruimtelijke informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone, altijd en overal.

Lees meer over ArcGIS Online

GEONIS Blaeu

GEONIS Blaeu biedt waterschappen een oplossing waar het werkproces centraal staat. In deze omgeving worden de belangrijke werkprocessen van waterschappen ondersteund. Denk aan het watersysteembeheer, keringenbeheer, het beheer van de afvalwaterketen (persleidingen en rioleringsgebieden) en de schouw.

Lees meer over GEONIS Blaeu